Home » Webwinkel » Slimme deurbelcamera's

Slimme deurbelcamera's

Waarom een slimme deurbel camera?

 1. Zie altijd wie er voor je deur staat
  Deze deurbellen worden niet voor niets slim genoemd. Deze deurbel heeft namelijk een camera. Een deurbel met camera zorgt er voor dat je kunt zien wie er voor de deur staat, wel zo veilig.
 2. De app
  Dankzij de app die aangesloten kan worden aan de slimme deurbel, kun je waar je ook bent altijd zien wat er voor jouw deur gebeurt.
 3. Hoor overal de bel
  Hoor je ook niet overal de bel in huis? Als iemand aanbelt dan hoor je niet alleen de deurbel maar je krijgt ook een melding op je smartphone, als je dan ergens buiten, in de garage of boven in huis bezig bent, dan weet je dat er iemand voor de deur staat.
 4. Communiceer op afstand
  De deurbellen met camera's hebben niet allemaal alleen maar een camera, je kunt namelijk ook communiceren via de deurbel met de persoon die voor de deur staat. Als iemand aanbelt krijg je een melding op je smartphone. Via de app van de slimme deurbel communiceer je met iedereen die aanbelt, zo kun je bijvoorbeeld instructies geven aan de postbode.
 5. Bewaking
  De slimme deurbel dient niet alleen maar als deurbel maar ook nog eens als bewaking. Je kunt gemakkelijk je deur en de oprit in de gaten houden via de app. Zodra er beweging is kun je een melding ontvangen, zo komt niemand meer onopgemerkt jouw terrein op.

Bekijk hieronder de Slimme deurbelcamera's van HN Systemen