Home » Webwinkel » Losse Camera's » Eyeball

De Dahua Eyeball camera's hebben een aparte infrarood LED die zorgt voor een brede en verre straling van IR licht. Deze camera's zijn daarmee ook zeer goed bij erg donkere lichtsituaties.

Ook hebben deze camera's geen last van mogelijk reflectie van IR licht. Verder adviseren wij deze camera toe te passen wanneer de installatiehoogte hoger is dan 4 meter. (ivm meer wind/regen).

Deze Dahua camera's zijn al voorzien van een 12 volt aansluiting en een POE functie. POE vereist geen extra voeding ; de camera krijgt zijn voeding door de NetwerkVideoRecorder(NVR) via de netwerkkabel of via een los te leveren POE adapter

Zie hieronder onze Eyeball camera's

De camera's zijn te bestellen in verschillende megapixels sensoren, zie hieronder de uitleg 

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 2MP sensor, oftewel een resolutie van 1920x1080  Full HD pixels. Veel camera-installaties maken gebruik van deze resolutie. De camera's bieden een hoge beeldkwaliteit zonder het netwerk direct te zwaar te belasten

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 4MP sensor. Dit is een resolutie van 2560 x 1440 pixels ook wel 2K resolutie. Een 4MP camera biedt ongeveer 30% meer pixels en dus een groter beeld dan een 2MP Sensor camera.

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 6MP sensor. Dit is een resolutie van 3008 x 2000 pixels. Dit type camera is ideaal om in grotere omgevingen meer details te zien dan normaal mogelijk is met een HD of Full HD camera's. bijv. kentekens herkennen of gezichtsherkenning.

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 8MP sensor. Deze hebben een resolutie van 3840 x 2160 pixels, ook wel bekend als 4K Ultra HD. Dankzij deze hoge resolutie kan met 1 camera gezien worden waar voorheen 4 camera's nodig waren.

Wilt u liever een gehele set kopen? Bekijk hieronder onze Eyeball camerasets. Klik hieronder op de button voor meer sets en meer informatie over onze Eyeball camerasets

Algemene informatie over Eyeball camera's

Een eyeball camera heeft een ontwerp met een kogelgewricht, dat een groot bereik heeft. De camera’s kunt u bestellen in verschillende soorten megapixels, ze beschikken over 2MP, 4MP of 8MP  technologie.

Onze eyeball camera’s zijn zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Lees wel altijd even de tips waar hij het beste opgehangen kan worden. Eyeball camera's hebben een aparte infrarood LED die zorgt voor een brede en verre straling van IR licht. Deze camera's zijn daarmee ook zeer goed bij erg donkere lichtsituaties. Ook hebben deze camera's geen last van mogelijk reflectie van IR licht. Een eyeball camera geeft dus erg goed camerazicht in het licht én in het donker!

De Eyeball-camera wordt steeds vaker de favoriete camera bij professionals.

Voordelen van een eyeball camera op een rijtje:

  • Groot bereik
  • Verkrijgbaar in meerdere megapixels
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Infrarood LED voor goede nachtzicht
  • Geen last van reflectie van IR licht