De Dahua

DH-IPC-HDBW1231EP-S 2MP Dome

IP dome camera is een kleine meestal onopvallende beveiligingscamera.

Het is bij dit type camera niet eenvoudig te zien in welke richting de lens gericht staat, dit werkt wonderbaarlijk preventief.

De ronde aluminium behuizing is bestand tegen vandalisme en geschikt voor zowel binnen als buiten. 

Ook in het donker staat de camera zijn mannetje,omdat ze allemaal zijn uitgevoerd met een infrarood systeem. Hiermee kijkt hij moeiteloos door de nacht.

 

Zie hieronder onze Dome camera's

De camera's zijn te bestellen in verschillende megapixels sensoren, zie hieronder de uitleg 

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 2MP sensor, oftewel een resolutie van 1920x1080  Full HD pixels. Veel camera-installaties maken gebruik van deze resolutie. De camera's bieden een hoge beeldkwaliteit zonder het netwerk direct te zwaar te belasten

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 4MP sensor. Dit is een resolutie van 2560 x 1440 pixels ook wel 2K resolutie. Een 4MP camera biedt ongeveer 30% meer pixels en dus een groter beeld dan een 2MP Sensor camera.

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 6MP sensor. Dit is een resolutie van 3008 x 2000 pixels. Dit type camera is ideaal om in grotere omgevingen meer details te zien dan normaal mogelijk is met een HD of Full HD camera's. bijv. kentekens herkennen of gezichtsherkenning.

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 8MP sensor. Deze hebben een resolutie van 3840 x 2160 pixels, ook wel bekend als 4K Ultra HD. Dankzij deze hoge resolutie kan met 1 camera gezien worden waar voorheen 4 camera's nodig waren.

Wilt u liever een gehele set kopen? Bekijk hieronder onze Dome camerasets. Klik hieronder op de button voor meer sets en informatie over onze Dome camerasets

Algemene informatie Dome camera's

Een dome camera heeft zijn naam te danken aan zijn vorm. Dome betekent koepel, en als u kijkt naar de vorm van de Dome camera’s hebben een soort koepelachtige vorm.

De Dome camera is vaak klein van model waardoor hij minder goed opvalt. Onze Dome camera’s zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en de meeste zijn bestendig tegen vandalisme.

Voordelen van de Dome camera:

  • Verkrijgbaar in verschillende varianten
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten
  • De meeste zijn bestend tegen vandalisme
  • Door het kleine formaat zijn ze niet meteen zichtbaar
  • Kunnen goed zien in het donker

Bekijk het assortiment Dome camera’s van HN Systemen hierboven, wij bieden losse Dome camera’s maar ook sets aan.