Home » Webwinkel » Losse Camera's » Bullet

De Dahua bullet camera's hebben een aparte infrarood LED die zorgt voor een brede en verre straling van IR licht. Deze camera's zijn daarmee ook zeer goed bij erg donkere lichtsituaties.

Ook hebben deze camera's geen last van mogelijk reflectie van IR licht. 

Deze Dahua camera's zijn al voorzien van een 12 volt aansluiting en een POE functie. POE vereist geen extra voeding ; de camera krijgt zijn voeding door de NetwerkVideoRecorder(NVR) via de netwerkkabel of via een los te leveren POE adapter

Zie hieronder onze Bullet camera's

De camera's zijn te bestellen in verschillende megapixels sensoren, zie hieronder de uitleg 

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 2MP sensor, oftewel een resolutie van 1920x1080  Full HD pixels. Veel camera-installaties maken gebruik van deze resolutie. De camera's bieden een hoge beeldkwaliteit zonder het netwerk direct te zwaar te belasten

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 4MP sensor. Dit is een resolutie van 2560 x 1440 pixels ook wel 2K resolutie. Een 4MP camera biedt ongeveer 30% meer pixels en dus een groter beeld dan een 2MP Sensor camera.

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 6MP sensor. Dit is een resolutie van 3008 x 2000 pixels. Dit type camera is ideaal om in grotere omgevingen meer details te zien dan normaal mogelijk is met een HD of Full HD camera's. bijv. kentekens herkennen of gezichtsherkenning.

In deze categorie staan de beveiligingscamera's met een 8MP sensor. Deze hebben een resolutie van 3840 x 2160 pixels, ook wel bekend als 4K Ultra HD. Dankzij deze hoge resolutie kan met 1 camera gezien worden waar voorheen 4 camera's nodig waren.

Wilt u liever een gehele set kopen? Bekijk hieronder onze Bullet camerasets. Klik hieronder op de button voor meer sets en informatie over onze Bullet camerasets

Algemene informatie over de Bullet camera

Een bullet camera heeft een langwerpig ontwerp. Naast de vorm en de voet van deze beveiligingscamera, is de bullet camera vaak voorzien van een afdakje om de lens te beschermen tegen regen en zon.

Bullet camera’s zijn er in verschillende varianten, zo kunnen ze verschillen in kleur, formaat en het aantal MP. Al onze Bullet camera’s hebben een aparte infrarood LED die zorgt voor een brede en verre straling van IR licht. Deze camera's zijn daarmee ook zeer goed bij erg donkere lichtsituaties. Ook hebben deze camera's geen last van mogelijk reflectie van IR licht.

Dankzij de voet van de bullet camera is hij gemakkelijk te bevestigen in meerdere posities.

Voordelen van de bullet camera:

  • Sommige hebben een afdakje waardoor de lens beter beschermt is tegen regen en zon
  • Verkrijgbaar in meerdere megapixels
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Infrarood LED voor goede nachtzicht
  • Geen last van reflectie van IR
  • Handige voet voor bevestiging in meerdere posities