Slimme deurbelcamera's

Waarom een slimme deurbel camera?

 1. Zie altijd wie er voor uw deur staat
  Deze deurbellen worden niet voor niets slim genoemd. Deze deurbel heeft namelijk een camera. Een deurbel met camera zorgt er voor dat u kunt zien wie er voor de deur staat, wel zo veilig.
 2. De app
  Dankzij de app die aangesloten kan worden aan de slimme deurbel, kunt u waar u ook bent altijd zien wat er voor uw deur gebeurt.
 3. Hoor overal de bel
  Hoort u ook niet overal de bel in huis? Als iemand aanbelt dan hoort u niet alleen de deurbel maar u krijgt ook een melding op uw smartphone, als u dan ergens buiten, in de garage of boven in huis bezig bent, dan weet u dat er iemand voor de deur staat.
 4. Communiceer op afstand
  De deurbellen met camera's hebben niet allemaal alleen maar een camera, u kunt namelijk ook communiceren via de deurbel met de persoon die voor de deur staat. Als iemand aanbelt krijgt u een melding op uw smartphone. Via de app van de slimme deurbel communiceert u met iedereen die aanbelt, zo kunt u bijvoorbeeld instructies geven aan de postbode.
 5. Bewaking
  De slimme deurbel dient niet alleen maar als deurbel maar ook nog eens als bewaking. U kunt gemakkelijk uw deur en de oprit in de gaten houden via de app. Zodra er beweging is kunt u een melding ontvangen, zo komt niemand meer onopgemerkt uw terrein op.

Bekijk hieronder de Slimme deurbelcamera's van HN Systemen