Interessante artikelen in de Media

In het blad "Woon in Zeeland" staat een artikel van ons. Bekijk het artikel dor op de blauwe balk hierboven te klikken.

De Chinese fabrikant Ezviz heeft de C3X outdoor beveiligingscamera gelanceerd. Het model beschikt over twee lenzen en kunstmatige intelligentie, waardoor hij beelden die ’s nachts zijn opgenomen in kleur kan weergeven. Daar hoeft volgens de fabrikant zelfs geen spotlicht voor aangezet te worden.

Bijna iedereen maakt foto's en filmpjes. En er is op veel plekken cameratoezicht. Dit kan de privacy van mensen ernstig aantasten. Het is daarom belangrijk dat iedereen die filmt of foto's maakt, zorgvuldig met deze beelden omgaat.

Bent u aanbieder van zorg en/of ondersteuning en wilt u met een inkoper samenwerken aan het opschalen én borgen van bestaande e-health oplossingen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) mogelijk iets voor uw samenwerkingsverband.

Het aantal overvallen is in acht jaar tijd met ruim zestig procent gedaald. ‘Toch mag de aandacht niet verslappen’, zegt criminoloog Ben Rovers. Opvallend is dat criminelen er vaker voor kiezen om woningen te overvallen. Daarbij lopen ondernemers extra risico.

Burgers meer betrekken bij de opsporing van criminelen en de ‘pakkans’ vergroten. Met dat doel is er een wetsvoorstel in de maak dat ondernemers en particulieren toestaat zélf de beelden van beveiligingscamera’s online te zetten. Wat gaat er precies veranderen?

Wanneer uw naaste dementie heeft, is het belangrijk om op een goede manier met deze ziekte om te gaan. Hoe kunt u de persoon met dementie het beste benaderen? Hoe kunt u omgaan met dementie? En wat kunt u beter niet doen? Wij zetten een aantal tips voor u op een rij.

Slimme deurbel rukt op in strijd tegen inbraken, maar hoe zit het met privacy?